2014. március 19., szerda

Irány a nyelvvizsga!

Nyelvvizsga hetek - Itt a tavasz, és ezzel együtt a nyelvvizsga időszak is. Ennek jegyében az elkövetkező hetekben a szóbeli nyelvvizsgára készülünk.


Sokan tervezik, hogy az elkövetkező hetekben, hónapokban megpróbálkoznak a középfokú angol nyelvvizsgával. Mivel a legtöbb angol nyelvvizsga írásbeli részéhez remek felkészítő könyveket lehet kapni, így úgy döntöttem, idén tavasszal a szóbeli nyelvvizsgák kerülnek a középpontba. A legtöbb nyelvtanulónak a szóbeli kommunikációval akadnak gondjai, ami nagyrészt bátortalanságból, illetve a rutin, de leginkább a felkészültség hiányából fakad. 

Ebben szeretnék segíteni. A következő blogbejegyzések a legtipikusabb szóbeli vizsgafeladatokról fognak szólni. Jönnek a képleírások, szituációk, különböző témakörök és egyéb hasznos tananyagok, amelyek megkönnyítik a felkészülést. Szóval nincs több kifogás, munkára fel! Figyeljétek a blogot és a Facebook oldalt is, hogy semmiről se maradjatok le. Addig nézzétek meg ezt az oldalt, ahol már most sok hasznos szóbeli gyakorlatokat találtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

További kérdésed van, vagy a véleményedet szeretnéd elmondani? Üzenj bátran: